TuinDeluxe

Visie en werkwijze

Visie en werkwijze
- Visie
Plezier om een tuin te maken. En echt trots zijn op ons werk. Aan het einde van de dag kunnen zeggen: het is weer mooi geworden! Dát is onze belangrijkste drijfveer! Een droomtuin aanleggen is vooral voortdurend puzzelen. Het komt bijvoorbeeld heel nauw hoe stenen worden gezaagd, hoe de smeerrichting is van een steen en hoe de ‘lijnen’ in een tuin komen te liggen. Iedere stap moet goed overdacht worden, want een centimeter teveel ruimte op de ene plek, levert ergens anders in de tuin problemen op. Details maken dan ook vaak het verschil tussen een ‘gewone’ tuin en een mooie tuin.

Wij werken vooral voor klanten die hechten aan kwaliteit. Dat hoeft echt geen peperdure tuin te betekenen, maar kwaliteit staat bij ons wél altijd voorop. De tijd dat de tuin een sluitpost is in de begroting ligt echt wel achter ons. Gelukkig maar, want die serieuze benadering verdient uw tuin. Daarom denken wij ook graag mee met de klant. En we geven graag advies, gevraagd of ongevraagd. ‘Dat kunt u misschien beter niet doen’, zeggen wij wel eens. Want mooi is niet altijd praktisch. Een combinatie is ideaal: mooi én praktisch. Door onze ervaring letten we op details waar u misschien helemaal geen rekening mee houdt. Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen? In welk seizoen gaat u de tuin vooral gebruiken? En moet uw tuin vooral onderhoudsvrij zijn of wroet u zelf graag ook met uw handen in de aarde? De kunst is het om over dit soort zaken na te denken voordat je begint. En dat doen wij!

- Werkwijze
Het is een prettig idee te weten dat TuindeLuxe uw complete tuin kan verzorgen. Van tuinverlichting tot het aanleggen van een vijver en van loodgieterwerk tot de betegeling: echt alles is mogelijk. TuindeLuxe werkt in een klein team. Maar naast onze eigen mensen doen wij regelmatig ook een beroep op vertrouwde partnerbedrijven en zelfstandige werkende ondernemers. Op die manier zijn wij flexibel en hebben we altijd een passende oplossing paraat. Voor u is het prettig te weten dat we alleen samenwerken met partners die wij door en door kennen en die onze bedrijfsfilosofie met net zoveel passie uitdragen als wij dat zelf doen. Voor minder zouden we het ook niet willen.

TuindeLuxe hecht enorm veel waarde aan een goed contact met de opdrachtgever. Dat klinkt heel logisch, maar dat is het niet altijd. Om een indruk te krijgen van uw wensen, komen we daarom altijd bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken. Als u niet precies weet hoe u nieuwe tuin eruit moet komen te zien, adviseren wij altijd eerst een tekening te laten maken door een tuinarchitect. Die tekening kunnen wij overigens ook verzorgen. Wij werken namelijk nauw samen met een tuinarchitect.
Na ons bezoek, krijgt u snel een uitgebreide offerte toegestuurd. Onze offertes zijn altijd heel overzichtelijk en transparant. Echt iedere post staat erop, zodat u exact weet waar u aan toe bent. De keuze is aan u of er posten zijn die u zelf wilt doen of dat u uw tuin compleet door ons laat inrichten. Iedere offerte is maatwerk, geen enkele tuin is namelijk hetzelfde. meteen
Keurt u de offerte goed, dan kunnen we aan de slag. Wij maken uw tuin zodanig af, dat u altijd meteen verder kunt met het planten van het groen. Mocht u dat deel ook door TuindeLuxe willen laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk. Het groen nemen we dan mee in de totale offerte en laten we vervolgens uitvoeren door een van de vaste hoveniers waar we geregeld mee samenwerken. Deze hoveniers vertrouwen we omdat zij dezelfde kwaliteitseisen hanteren als wij dat doen. Maar uiteraard staat het u vrij om uw eigen hovenier te kiezen.