TuinDeluxe

Michel Oprey & Beisterveld

« terug naar leveranciers

De hoogste kwaliteit in natuursteen voor binnen en buiten, dát is Michel Oprey & Beisterveld! Voor deze Nederlandse producent heeft natuursteen nauwelijks geheimen meer. Op basis van jarenlange expertise en uitzonderlijke materiaalkennis is het bedrijf in staat het allerbeste van moeder natuur aan u te presenteren. Bij Michel Oprey & Beisterveld vindt u dan ook de mooiste selectie natuursteen, in alle denkbare verschijningsvormen en voor diverse toepassingen. Hieraan worden voortdurend producten toegevoegd die op reizen door de hele wereld worden ontdekt en waarvan de verdere ontwikkeling intensief wordt begeleid.

Michel Oprey & Beisterveld voert het meest uitgebreide assortiment natuursteen van de Benelux. De kwaliteit die toonaangevend is in de markt wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey & Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem.

Na de oprichting in 1968 is de onderneming snel gegroeid tot meer dan 100 werknemers, verdeeld over twee vestigingen in Nederland. In het zuiden van Nederland ligt de vestiging Echt, met een uitgebreide showroom en showtuin. De locatie in Echt is het logistieke hart van het bedrijf, met een beschikbare opslagruimte van meer dan 130.000 m2. De tweede vestiging bevindt zich centraal in Nederland, in Vianen. Deze locatie beschikt over een showroom en showtuin van 15.000 m2 die wat betreft grootte en uitstraling uniek zijn in Europa. Onder de naam Natuursteen Holland heeft het bedrijf ook nog een vestiging in Gasselte.