TuinDeluxe

Stratenmaker en stenenhandel

- Stenenhandel
Ook als u op zoek bent naar een stenenhandel bent u bij TuindeLuxe en De Jong Tuininrichting aan het goede adres! Bekijk in onze exclusieve showtuin de talloze mogelijkheden en doe ideeën op van hoe u met hoogwaardig natuursteen van een gewone tuin een exclusieve leefplek maakt.

- Stratenmaker
U wilt uw tuin grondig aanpakken en kunt de hulp van een ervaren stratenmaker gebruiken? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met De Jong Tuininrichting. Wij zijn tevens eigenaar van de unieke showtuin TuindeLuxe in Kerkdriel waar u een impressie krijgt van door ons gemaakt werk. In de showtuin zijn verschillende stijlen uitgewerkt in een aantal bijzondere showtuinen.

- Sierbestrating
Luxe kleurvaste bestrating van beton of een authentieke hardgebakken klinker geven uw tuin een bijzondere eigen sfeer. Uit ons ruime assortiment bestratingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit kunt u ongetwijfeld een goede keuze maken. Kijk ook eens rond in onze showtuin waar vele soorten bestrating op een creatieve manier zijn verwerkt. Naast bestratingen leveren wij ook een ruim assortiment stapelblokken, traptreden en opsluitingen waarmee u alle mogelijke verhogingen en niveauverschillen in uw tuin kunt creëren.