TuinDeluxe

MBI

« terug naar leveranciers

Wij hebben een enorme collectie MBI opgesteld en verwerkt in onze showtuin. Kom dus snel naar Kerkdriel voor een goed overzicht of vrijblijvend adviesgesprek. De producten zullen voor uw persoonlijk bij de fabrikant besteld worden en hiervoor hebben we zeer gunstige leveringsafspraken gemaakt met MBI.

De MBI Groep is voortgekomen uit een fusie van MBI Beton en Holcim Betonproducten. Op deze manier ontstond in 2011 een nieuwe onderneming die zich mag rekenen tot één van de grootste van Nederland op het gebied van Tuin- Bouw- en Infrabestrating. Iedere dag werken de 350 medewerkers van de MBI Groep, de zogenaamde steenmeesters, vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en België aan hoogwaardige producten voor een mooiere leefomgeving op het gebied van tuin, infra en bouw. Kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm staan daarbij al bijna 70 jaar tijd voorop.

De medewerkers van de MBI Groep zijn zeer betrokken wat zich vertaalt in een uitstekende kwaliteit van de producten. Dagelijks wordt alleen gewerkt met hoogwaardige materialen en moderne productietechnieken en is er tevens oog voor het milieu.

MBI biedt slimme oplossingen in bestrating waarin de optimale balans tussen groen, huis en tuin kan worden gerealiseerd. Het bedrijf innoveert in producten zoals de nieuwe GeoSteen, maar ook in complete concepten. Welke stijl, vorm, of textuur u ook kiest; met MBI kiest u altijd voor kwaliteit en originaliteit. En zeker als u uw tuin laat aanleggen door een vakkundige stratenmaker of hovenier, kunt u met de mooie en duurzame stenen, tegels en andere tuinproducten van MBI weer jarenlang vooruit.