TuinDeluxe

Varistone

« terug naar leveranciers

Varistone is dé Nederlandse marktleider op het gebied van voegmortels, lijmen en kitten die worden toegepast bij het bestraten en bekleden van tuinen, parken, pleinen, terrassen en balkons. Daarnaast levert het bedrijf onderhoudsproducten en gereedschappen.

De A-kwaliteit producten van Varistone worden gebruikt en aanbevolen door professionele bestratingsspecialisten, zoals stratenmakers, tuinarchitecten, hoveniers en de steenhandel. U ziet ze terug in o.a. tuinen, parken en andere openbare ruimtes. Maar ook particulieren die hun eigen tuin, erf, terras of balkon willen verfraaien, kiezen voor de oplossingen van Varistone.
De professionele markt kent Varistone als een betrouwbare en betrokken partner. Naast een compleet specialistisch assortiment levert het bedrijf deskundige (projectspecifieke) adviezen en informeert het de branche over nieuwe trends en ontwikkelingen.

Varistone maakt onderdeel uit van de Kiwitz Groep, een zelfstandige organisatie met ca. 60 medewerkers. De Kiwitz Groep levert sinds 1955 een breed assortiment aan bouwstoffen.
Varistone levert uitsluitend via exclusieve dealers die persoonlijk worden geschoold in de technische mogelijkheden en toepassingen van de producten.