TuinDeluxe

Franssen Buitenverlichting

« terug naar leveranciers

Het in Boxmeer gevestigde Franssen Buitenverlichting is in Nederland al ruim 30 jaar een begrip op het gebied van buitenverlichting. Het assortiment van deze kwaliteitsleverancier is zeer breed, van klassiek tot modern, van grondspots tot hoge lantaarns. Het bedrijf realiseert uiteenlopende toepassingen, zoals het verlichten van tuinen, parken, (parkeer)terreinen en het aanlichten van gevels, panden en bomen.

Franssen Buitenverlichting maakt uitsluitend gebruik van duurzame materialen, zoals aluminium, RVS en staal. Het aluminium is soms blank uitgevoerd, maar een buitenarmatuur kan ook van gecoat aluminium zijn in bijvoorbeeld donkergroen, zwart, antraciet of zilvergrijs. Door speciale behandelingstechnieken is Franssen Buitenverlichting in staat 5 tot zelfs 20 jaar lakgarantie te geven. Franssen Buitenverlichting biedt u een breed pakket buitenverlichting in alle segmenten, voor alle sectoren.

Het assortiment is onderverdeeld in drie segmenten: Franssen Buitenverlichting; kwaliteit met 5 tot 15 jaar garantie. CityHighlight; professionele armaturen uitermate geschikt voor openbare ruimte, recreatie- en utiliteitsector en It's Easy 12v; een segment 12volt verlichting met een eenvoudige aansluitsysteem. Franssen Buitenverlichting is producent, importeur en groothandel. Er wordt geleverd via honderden dealers alsmede via online aanbieders. Zowel de particulieren als professionals zijn bij Franssen aan het juiste adres!