TuinDeluxe

Etan Trampolines

« terug naar leveranciers

Etan bestaat sinds 1988 en in die ruim 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere specialisten op de Europese markt. Naast trampolines is Etan ook groot in kunstgras, voetbaltafels, tafeltennistafels, airhockeytafels, pooltafels, sjoelbakken, voetbalgoals, bolderkarren, skelters en basketbal units. Voor iedere productgroep is een breed assortiment aan producten verkrijgbaar, inclusief de accessoires. Op die manier weet u zeker dat het product aan uw wensen voldoet.
Etan vindt het belangrijk dat er een juiste mix is van veiligheid, springplezier en prijs. Daarom levert het bedrijf altijd kwaliteit, zowel in de topmerken als in de budgetmerken.

De trampolines van Etan staan garant voor de kwaliteit die ook de andere producten kenmerkt. De matten zijn duurzaam en betrouwbaar, het stalen frame is onverwoestbaar en de premium matten zijn zelfs geschikt voor de openbare ruimte. Lange conische veren zorgen voor extra springcomfort. Extra dikke randkussens staan borg voor veiligheid en duurzaamheid.
Het bedrijf kan u niet alleen goed adviseren over welke trampoline u moet kiezen, het levert ook accessoires op het gebied van veiligheid en comfort.

Alle trampolines van Etan leveren wij uitsluitend op bestelling zodat u altijd de laatste collectie ontvangt.