TuinDeluxe

Wienerberger

« terug naar leveranciers

Wij hebben een enorme collectie Wienerberger opgesteld en verwerkt in onze showtuin. De producten zullen voor uw persoonlijk bij de fabrikant besteld worden en hiervoor hebben we zeer gunstige leveringsafspraken gemaakt met Wienerberger.

Wienerberger uit Pannerden, gelegen aan de Rijn, is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Bestratingsproducten van Wienerberger zijn gemaakt van klei van eigen bodem en vormen een duurzame en stijlvolle basis voor uw tuin. U creëert een fraaie en prettige leefomgeving met natuurlijke en hoogwaardige materialen. Gebakken bestrating is een natuurlijke en kleurechte basis voor uw oprit, tuin of terras en gaat generaties lang mee: tijdloos, onderhoudsvrij en nagenoeg onverwoestbaar. Straatbakstenen van Wienerberger zijn verder kleurvast, slijtvast en bestand tegen verwering.

Wienerberger straatbakstenen worden met respect voor de natuur geproduceerd. De kleiwinning voor het produceren van de straatstenen draagt bij aan nieuwe natuurontwikkeling en geeft ruimte aan rivieren. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 14001, dé standaard voor milieubewust produceren.

Wienerger heeft zijn assortiment onderverdeeld in vier stijlen: Designa (natuurlijk en strak), Vida (gezellig en kleurrijk), Classica (klasse en stijl) en Natura (authentiek en natuurlijk). Iedere stijl heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken zodat er voor iedereen altijd wel een passende straatbaksteen is te vinden.