TuinDeluxe

Over Tuindeluxe

- Over TuindeLuxe
TuindeLuxe is een echt familiebedrijf, opgericht in 2008 door Co en Richard de Jong. Inmiddels bestaat ons bedrijf uit drie vaste medewerkers. De ervaring van Co en Richard de Jong gaat overigens veel verder terug dan 2008. Jarenlang werkten wij als stratenmakers door heel Nederland en met dat ambacht als uitgangspunt specialiseerden we ons steeds meer in het aanleggen en verfraaien van tuinen. Dat werd zo’n succes, dat we in korte tijd een zeer goede reputatie opbouwden in de aanleg van vooral luxere tuinen, vandaar TuindeLuxe.
Staat ‘luxe’ dan meteen voor duur? Niet per se. Uiteraard heeft kwaliteit een prijs, maar wij leggen met net zo veel plezier een kleine als een hele grote tuin aan. En we denken natuurlijk graag mee als het over uw budget gaat. Vergeet niet dat een mooie tuin een sierraad is, het maakt uw pas écht huis af!- Over De Jong Tuininrichting
Eigenlijk alles wat u nodig heeft om van uw tuin een ‘paradijsje’ te maken, vindt u bij De Jong Tuininrichting aan de Bulkseweg 17a. Hier kunt u terecht voor een zeer breed assortiment aan materialen om uw tuin in te richten. U moet daarbij denken aan gebakken klinkers in alle mogelijke kleuren en maten, maar bijvoorbeeld ook aan tuintegels, vijverpartijen en tuinafzettingen.
Overdekt staat een aantal speeltoestellen voor kinderen zoals trampolines en tevens kunt u onze relaxstoelen van het merk Loungies rustig uitproberen.
Neem voor een goede indruk een kijkje binnen ons assortiment aan de bovenzijde van de website.
- De toekomst
De Jong Tuininrichting en TuindeLuxe staan beslist niet stil. Binnen afzienbare tijd wordt de showtuin in Kerkdriel uitgebreid met nog meer frisse tuinideeën. Ook komt er meer ruimte om het assortiment tentoon te stellen waardoor u nog meer keuze heeft.

- Voor wie?
Het antwoord is wederom simpel: voor iedereen! Tuindeluxe legt op jaarbasis wel 150 kleine, middelgrote en grote tuinen aan door heel Noord-Brabant en Gelderland, maar ook daarbuiten. Een betere reclame kunnen we ons echt niet wensen. Op de pagina projecten krijgt u een indruk van ons werk.