TuinDeluxe

Redsun

« terug naar leveranciers

Wij hebben een enorme collectie Redsun opgesteld en verwerkt in onze showtuin. De producten zullen voor uw persoonlijk bij de fabrikant besteld worden en hiervoor hebben we zeer gunstige leveringsafspraken gemaakt met Redsun.

Redsun uit het Limburgse Heijen is een toonaangevende leverancier in natuursteen, beton en hout voor de tuin of de openbare ruimte. Het bedrijf biedt talloze oplossingen om uw tuin of de openbare ruimte te verfraaien. Living outside is dan ook hét handelsmerk van Redsun.

Binnen de productgroep natuursteen levert Redsun fraaie materialen voor de tuin. Daarbij moet u denken aan sierkeien, grind en zand, terrastegels en stapelblokken en traptredes. Maar ook vijvers, meubilair, gebakken klinkers en hout vallen binnen deze groep. Het programma terrastegels van Redsun omvat tegels van diverse soorten natuursteen. Binnen die soorten kunt u dan weer kiezen uit verschillende kleuren en maten. Het bedrijf levert uitsluitend eerste keus tegels. Een natuurproduct heeft echter bepaalde eigenschappen die onveranderlijk en onbeïnvloedbaar zijn. U moet daarbij denken aan roestvorming, verkleuringen en kleurverschillen tussen tegels binnen een bepaalde partij, maar ook tussen verschillende partijen.

Kijken we naar de productgroep beton, dan is Redsun toonaangevend in sierbestrating, projectbestrating en betonen siertegels. Maar ook constructiematerialen als bielzen, palissades en bouwblokken vallen hierbinnen.
Tot slot is daar de groep hout waar prachtige houtoplossingen voor de tuin zijn te vinden. Denk daarbij aan hardhout, tuinhout en tuindecoratie.