TuinDeluxe

Philips Ledino

« terug naar leveranciers

Philips Ledino, onderdeel van Koninklijke Philips Electronics, bestaat uit een serie zeer hoogwaardige verlichtingsproducten met ledverlichting. De Ledino serie omvat wandlampen, plafonnières en hangverlichting voor binnen, maar ook een groot aantal verlichtingsproducten voor de tuin.

De tuinverlichting van Philips Ledino is zonder meer modern en fraai van vormgeving te noemen. De hoogwaardige kwaliteit garandeert jarenlang plezier. Philips Ledino maakt gebruik van de allernieuwste geavanceerde witte Luxeon Rebel LED’s die een vriendelijk, natuurlijk licht geven. De Ledino armaturen zijn daardoor efficiënter, betrouwbaarder en duurzamer dan ooit.

Led-verlichting zorgt voor een krachtig wit licht waarmee uw tuin, terras en oprit volledig oplichten. Het is energiezuinig, duurzaam en subtiel. Ledino buitenverlichting is goed voor 20.000 branduren. De producten geven een licht dat in kracht en helderheid overeenkomt met een normaal halogeenlampje van 40 watt. Toch verbruiken de producten maar 7,5 watt, oftewel een energiebesparing van 80%. De producten zijn energiezuinig, en de lichtbron en elektronica hebben een extreem lange levensduur van minimaal 20 jaar.

In de serie buitenverlichting van Ledino vindt u stijlvolle en weerbestendige wandverlichting en plafondlampen, elegante sokkels en zelfs robuuste inbouwspots voor het tuinpad of de oprit. Tuinlampen met bewegingssensoren geven u ’s nachts een veilig gevoel en zorgen ervoor dat u tuinpad, terras of gevel altijd goed verlicht zijn op het moment dat u dat wilt.