TuinDeluxe

Oase

« terug naar leveranciers

Al sinds 1948 staat OASE is een premium aanbieder van topproducten die iedere watertuin verfraaien. U moet daarbij denken aan fonteinpompen, filter & beeklooppompen, filters & beluchters, reinings- en onderhoudsproducten, verlichting & stroom en vijverbouw & decoratie. Van fascinerende en dynamische fonteinen in de eigen tuin tot imposante installaties op openbare plaatsen; zo groot en flexibel is het toepassingsgebied van de OASE producten.

De hoog gekwalificeerde en ervaren medewerkers van Oase kennen de behoeften en trends die er leven bij tuinbezitters en eigenaren van openbaar groen. Innovatieve en betrouwbare producten leveren en op maat gesneden service verlenen, dát is de kracht van Oase. Nu en in de toekomst profiteert de klant van de uitstekende technische vaardigheden en kennis, de alomvattende systeemoplossingen en het brede internationale netwerk. Living Water; water dat leeft. Dat is waar Oase voor staat.

OASE werd in 1949 als reparatiewerkplaats voor landmachines opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldspeler met een innovatief karakter en een leidinggevende rol op het gebied van kwaliteit. Het maakt onderdeel uit van de OASE Group met het hoofdkantoor in het Duitse Hörstel. Wereldwijd werken er 600 medewerkers bij het bedrijf.