TuinDeluxe

Loungies

« terug naar leveranciers

Loungies is een lifestyle product, waarbij de merknaam bijdraagt aan de beleving van de consument. Dit Nederlandse merk staat voor onthaasten, ontspannen, relaxen oftewel…loungen! Loungies maakt hippe, trendy en exclusieve producten met een herkenbare naam.

Bij alles wat Loungies onderneemt staat duurzaamheid voorop. De vulling van de producten bestaat uit gerecyclede eps (geëxpandeerd polystyreen; breed bekend als piepschuim). De loungeproducten worden gemaakt van kwalitatief duurzame materialen, bijvoorbeeld nylon, skai en polyester. Deze combinatie van duurzaamheid en kwaliteit wordt sterk gewaardeerd door klanten. Loungies speelt voortdurend in op nieuwe trends en ontwikkelingen. Op de vraag naar zitzakken met rugsteun speelt het merk in met producten die voorgevormd zijn. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de nieuwe collectie junior en senior chairs.

De voordelen van de zitzakken van Loungies zijn legio. Niet alleen zijn ze veilig en duurzaam omdat er gerecycled en CFK-vrij materiaal wordt gebruikt. Wat Loungies verder onderscheidt in de markt is de hoge en sterke kwaliteit van de stof en de afwerking van de stiknaden. De stiknaden overlappen de stoffen met een nette bies, zodat de naden niet los kunnen laten. De stof is zelfs waterafstotend en makkelijk schoon te maken. Tot slot zijn Loungies Zitzakken voorzien van een binnenhoes waardoor u de buitenhoes er af kunt ritsen. Gemakkelijk uitwasbaar op 30ºC in de wasmachine. Zo heeft u altijd een frisse en hygiënische zitzak.