TuinDeluxe

Homegrass

« terug naar leveranciers

Home Grass, onderdeel van de HomeGrass Group is een onafhankelijke en betrouwbare partner in duurzame kunstgrasoplossingen voor hoveniers, landschapsarchitecten, projectontwikkelaars en gemeenten. Maar ook voor particulieren biedt het bedrijf een scala aan mogelijkheden, bijvoorbeeld met het zogenaamde Trendy Grass; een gekleurd kunstgras waarmee een terras of veranda een totaal ander aanzien krijgt.

Met een ervaring van bijna 15 jaar in de fabricage van kunstgras, is Home Grass in staat een perfect advies op maat te kunnen geven. Deze specialisatie in de markt resulteert in producten van hoge kwaliteit: onderhoudsvriendelijk, mooi, duurzaam en multifunctioneel

In tegenstelling tot sommige andere kunstgrasproducten, is de nieuwste generatie kunstgras van Home Grass 100% lood- en cadmiumvrij en dus gegarandeerd kind-, dier- en milieuvriendelijk. Bovendien is de kwaliteit zo goed dat het gras nauwelijks van echt is te onderscheiden. Ook voldoen alle producten aan de Europese norm. De garens voor het kunstgras betrekt het bedrijf van gerenommeerde bedrijven zoals Ten Cate en Bonar.

Home Grass levert verschillende soort kunstgras voor verschillende toepassingen zoals sport, golf, tuinen en dakterrassen. Iedere toepassing heeft zijn eigen specifieke kwaliteitseisen.
Maar Home Grass gaat verder dan alleen het leveren en aanleggen van de beste kwaliteiten kunstgras. Het onderscheidt zich ook door een intensieve begeleiding en advisering rondom de aanleg van kunstgras. Met behulp van aanlegservice door vakbekwame professionals is er altijd een passende oplossing voorhanden.