TuinDeluxe

Gardeco

« terug naar leveranciers

Gardeco is een Nederlandse producent van zeer modieuze en functionele tuinhaarden en tuinmeubilair. Het bedrijf onderscheidt zich van andere aanbieders door een strak eindresultaat, makkelijk plaatsbare objecten en eigentijds vakmanschap. Met Gardeco weet u zeker dat u niet ‘zomaar’ een tuin heeft, maar echt iets bijzonders toevoegt.

Bij de productie van de tuinhaarden en het tuinmeubilair wordt gebruik gemaakt van Gardeco schanskorven. Deze korven van thermisch verzinkt staal (roestvrij!), een afwerking van donkerkleurig gerecycled kunststof en Yobahstenen maken elk object duurzaam, robuust en milieuvriendelijk. Yobah is een zeer harde lichtgrijze steen uit Noorwegen met nuances in donkergrijs en roze. Een sieraad in iedere tuin! Buiten deze steensoort kunt u ook kiezen voor andere soorten en kleuren stenen. Zo zijn er mooie Ardenner breuksteen soorten of basalt brokken om uw tuin een heel verrassende ‘stijl’ te geven.

Gardeco levert naast haarden en meubilair ook zeer fraaie vuurkorven, zuilen en plantenschermen. Ook volledig tijdloze muren of geluidsschermen zijn dankzij de Gardeco gaaspaneelsysteem mogelijk. Alle producten worden als compleet pakket aangeleverd. De meeste werkzaamheden gebeuren handmatig. Gardeco spreekt dan ook het liefst van écht vakmanschap. In overleg met uw dealer zijn er talloze mogelijkheden uw tuin een totaal ander uiterlijk te geven of juist speelse accenten aan te brengen.