TuinDeluxe

Duofuse

« terug naar leveranciers

Duofuse is hét duurzame en modulaire alternatief voor hardhouten tuinmaterialen en tegels met de look van hardhout en de duurzaamheid van kunststof. Duofuse is een onderdeel van het Belgische Plastivan dat al sinds 1966 bestaat en inmiddels ook vestigingen heeft in Polen, Engeland en Frankrijk.

Duofuse levert hoogwaardige omheiningen, tuinafscheidingen, terrasplanken, lamellenafsluitingen en terrastegels die bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Door het gebruik van Duofuse houtcomposiet (een mix van houtmeel en kunststof) zijn er legio voordelen op te noemen: nagenoeg onderhoudsvrij, geen rotting of versplintering, duurzaam, milieuvriendelijk, recyclebaar en zeer snel te leggen. Omdat Duofuse modulair is, kunt u het op allerlei manieren gebruiken en naar eigen inzicht aanleggen. Dankzij de bijhorende U-profielen en composietpalen bouwt u bijvoorbeeld een omheining van Duofuse in alle richtingen (breedtes tot 180cm en hoogtes tot 200cm). Ideaal voor de afsluiting van een weide of manege.

De terrastegels van Duofuse kennen een kliksysteem waardoor u het terras niet alleen razendsnel legt, maar ook altijd weer aan kunt passen aan uw veranderende wensen. Een effen, harde ondergrond volstaat; verder heeft u niets nodig!
Het Duofuse tand- en groef plankensyteem kan als basismateriaal dienen voor tuinhuizen, carports, blokhutten, berging en poorten. Hierbij kan ook worden gekozen voor een tuindeur die volledig aansluit bij de afsluiting.