TuinDeluxe

Bylandt Straatbaksteen

« terug naar leveranciers

Bylandt Straatbaksteen is onderdeel van CRH plc., een beursgenoteerde internationale onderneming, gespecialiseerd in de productie, distributie van en handel in bouwmaterialen. Wereldwijd werken in 35 landen meer dan 76.000 medewerkers binnen CRH aan de productie van onder meer cement, asfalt, keramische materialen, bouwproducten en beton.

Bylandt straatbakstenen worden gebakken bij zeer hoge temperaturen, tot wel 1200º. Ze zijn daarom zeer hard en bijzonder goed bestand tegen vorst, druk, slijtage en agressieve stoffen. De straatbakstenen van Bylandt zijn kleurecht en bevatten alleen grondstoffen die bepalend zijn voor de kleur. Daarom behouden ze hun levenslange tint en blijven ze puur natuur. Omdat straatbakstenen van Bylandt zo goed bestand zijn tegen uitzonderlijke omstandigheden, hechten vuil, mos en algen zich moeilijk. Schoonmaken is geen probleem en het onderhoud is gemakkelijk.

Bylandt Straatbaksteen speelt als betrouwbare leverancier van kwalitatieve en vernieuwende straatbakstenen een actieve rol in de bouwketen. Het bedrijf produceert niet alleen bouwproducten, maar denkt ook graag mee als het gaat om uitdagende verwerkingsvraagstukken. Er is veel aandacht voor het milieu en leefomgeving.