TuinDeluxe

Bear County

« terug naar leveranciers

Bear Country, designed by nature, distribueert tuinhuizen, speeltoestellen en tuinmeubelen in heel Europa. Het merk maakt onderdeel uit van Universo dat in het Noord-Brabantse Alpen is gevestigd en 1978 werd opgericht. Andere merknamen van Universo zijn Jungle Gym, Dellorso en Hyland.

De tuinhuizen van Bear Country zijn zonder uitzondering fraai, duurzaam en functioneel te noemen. Door de enorme mogelijkheden zijn de tuinhuisjes in talloze vormen, maten en kleuren denkbaar. Daarnaast levert het merk ook complete garages en houthokken van hout.

Met de tuinmeubelen van Bear Country creëert u een warme, rustige en harmonieuze sfeer in uw tuin. Ze zijn er van diverse soorten hout zoals eucalyptus, teak en acacia.
Bear Country is ook groot in speeltoestellen voor de kinderen. Van complete speeltoestellen en thuishuisjes tot zandbakken en schommels. Alle speeltoestellen voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid.

Tot slot is Bear Country óók ‘beresterk’ in producten van tuinhout. Daarbij moet u denken aan tuinafscheidingen van hout, hardhout en composiet. Maar ook aan bloembakken, terrasdelen, borders, picknicktafels en complete dierenverblijven. Alles was mooi is en van hout, levert Bear Country!