TuinDeluxe

Aluxe

« terug naar leveranciers

Het buitenseizoen verlengen en langer genieten van de buitenlucht? Dat kan met de fraaie aluminium verandadaken van Aluxe. Dit kwaliteitsmerk in verandadaken maakt voor de productie van de aluminium profielen alleen maar gebruik van Nederlandse en Belgische producenten. Vervolgens worden de verandadaken in een eigen productiehal geheel op maat en naar wens van de klanten en dealers geassembleerd. Deze productie in eigen beheer én een hoge mate van automatisering garanderen niet alleen een topproduct, maar ook een zeer snelle levering.

De buitendaken van Aluxe zijn er in drie lijnen. Trendline veranda’s vormen het instapmodel van Aluxe en zijn daarom gunstig geprijsd. De Trendline wordt geleverd in vaste maten, maar tegen meerprijs is ook maatwerk mogelijk. Met de Premiumline veranda heeft u meer keuze en mogelijkheden en is de afwerking geweldig te noemen. In deze klasse is maatwerk standaard. In de Topline vindt u alleen de allerbeste materialen en afwerking. Het verandadak van de Topline is uitermate sterk en kan alle weersinvloeden doorstaan; een uniek product van Aluxe. Daarnaast levert Aluxe ook aluminium kozijnen en wintertuinen.

Aluxe en de geselecteerde dealers kunnen zorgen voor een uitgewerkt plan voor de plaatsing van een verandadak of serre. Veranda’s kunnen worden geleverd met een aantal verschillende sierlijsten. Hierdoor kunt u de stijl van de veranda aanpassen aan de stijl van de woning. Ook de aanvraag van een bouwvergunning kan geheel worden verzorgd. (A)Luxe van begin tot einde dus!